Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "æggeblommer" i kategori Saucer : 48 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Hjemmelavet Bearnaise sauce , billede 4
Hjemmelavet Bearnaise sauce
Smørret smeltes. Æggeblommer og bearnaiseessens piskes sammen over svag varme (for den uøvede kan dette med fordel gøres i vandbad). Når æggene er tyknet (legeret) og smørret er kølet lidt ned så æg og smør har samme temperatur,...
se mere her
Vaniljesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs, billede 4
Vaniljesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs
Pisk æggeblommer og sukker sammen til en skummende masse med en elpisker. Flæk vanillestangen og skrab omhyggeligt alle kornene ud. Opløs maizenaen i en gryde med mælk og tilsæt vanillekornene. Pisk æggemassen I og varm forsigtigt...
se mere her
Sauce Choron, billede 4
Sauce Choron
Smørret smeltes. Æggeblommer og bearnaiseessens piskes sammen over svag varme (for den uøvede kan dette med fordel gøres i vandbad). Når æggene er tyknet (legeret) og smørret er kølet lidt ned så æg og smør har samme temperatur,...
se mere her
Hollandaise sauce, billede 4
Hollandaise sauce
Smelt smørret og lad det køle af. Æggeblommer og vand piskes til cremekonsistens over svag varme. Tages fra varmen. Tilsæt det smeltede afkølede smør, (uden valle) og pisk det lidt af gangen i æggemassen. Smag til med salt og peber,...
se mere her
Sauce Mousseline, billede 4
Sauce Mousseline
Smørret smeltes. Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smørret piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber. Piskefløden piskes til flødeskum som vendes i saucen lige...
se mere her
Sabayonne sauce - Vinskumsauce, billede 4
Sabayonne sauce - Vinskumsauce
Flormelis piskes sammen med æggeblommer og tilsættes hvidvin Saucen legeres over vandbad, til den danner en let og cremet blank sauce. Sabayonne saucen kan smages til med appelsin eller citronskal. eller med vanilje, likør eller spiritus...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4.1 -      126 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet Bearnaise sauce



    3.8 -      60 Der er billeder til denne opskrift   

Bearnaisesovs



    3.8 -      6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hollandaise sauce



    2.5 -      61 Der er billeder til denne opskrift   

Bernaisesovs



    4.4 -      10 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Vaniljesovs - Vaniljesauce - Vanilliesovs



    4.5 -      15 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sauce Mousseline



    4.3 -      6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sauce Choron



    4 -      1 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Sabayonne sauce - Vinskumsauce



    4.1 -      10

Bearnaisesauce i mikroovn



    4.3 -      59

Nem hollandaise



    4.3 -      5

Citronsauce



    5 -      1

Mousseline-sauce



    3.9 -      5

Hollandaise sauce (mikroovn)



    3.8 -      16

Bearnaisesauce (mikroovn)



    2.3 -      3

Sauce Parisienne



    3.1 -      4

Beanaise



    1.9 -      51

Kold bearnaisesovs



    3.1 -      4

Hvidvinssovs



    5 -      1

Grøn sauce



    1.7 -      23

Bernaise



    2.8 -      2

Sabayonne



    5 -      1

Sabayone



    5 -      1

Vaniliesovs



    5 -      1

Estragonsovs



    2.3 -      3

Grundsauce



    4.7 -      3

Cremesovs



    2.5 -      3

Esdragonsovs



    3.7 -      5

Grøn pebersauce



    2.5 -      2

Sauce au fenouil



    4.9 -      15

Vanillecremesauce



    3.8 -      2

Kokosmælkesauce



    1.5 -      18

Rigtig lækker (nem) hollandaise



    2.6 -      18

Engelsk custard



    2 -      14

Æg-citron sauce - Avgolemono



    2.5 -      2

Hvidvinshollandaise



    4 -      1

Kold sauce til fisk



    1.8 -      4

Sauce Monte Lena



    5 -      1

Sauce Maltaise



    4 -      1

Sauce Colbert



    3 -      1

Artiskoksovs - Artiskok sovs



    4 -      1

Artiskoksauce - Artiskok sauce



    2.6 -      4

Bernaise sauce



    3 -      1

Ægte hollandaise



    1.9 -      7

Bearnaise sauce



    4 -      1

Mayonnaise 02



    1.8 -      5

Hollandaise og Bearnaise sauce



    4.3 -      6

Bearnaise



    3.8 -      4

Bearnaise sovs