Sabayonne sauce - Vinskumsauce
Oprindelsesland : Italien Indsendt af : Johnny Jørgensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flormelis piskes sammen med æggeblommer og tilsættes hvidvin
Saucen legeres over vandbad, til den danner en let og cremet blank sauce. Sabayonne saucen kan smages til med appelsin eller citronskal. eller med vanilje, likør eller spiritus serveres både varmt og koldt. |
|
Opskriften er vist 4503 gange,
og udskrevet 19 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne