Sauce Choron
Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes.
Æggeblommer og bearnaiseessens piskes sammen over svag varme (for den uøvede kan dette med fordel gøres i vandbad). Når æggene er tyknet (legeret) og smørret er kølet lidt ned så æg og smør har samme temperatur, piskes det smeltede smør langsomt i æggemassen under konstant piskning. Det er kun det klare smør som skal bruges, det hvide i bunden af gryden er er valle og skal ikke bruges. Smag saucen til med tomatpure, salt og peber. Derefter skal saucen holdes varm, og det kan gøres ved at sætte den tæt på komfuret eller i et lunt vandbad. Tips: Sauce Choron er en tomatiseret bearnaisesauce uden estragon. Sauce Choron skal bruges samme dag, den egner sig ikke til genopvarmning. Det er næsten umuligt at lave mindre portion end til 4 personer. |
|
Opskriften er vist 35802 gange,
og udskrevet 277 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne