Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "lever" i kategori Forretter : 20 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Foie gras Hjemmelavet (Fois gras), billede 4
Foie gras Hjemmelavet (Fois gras)
Sauternes koges ind til lige godt 10% (3 cl.) Pluk andeleveren i små stykker, fjern eventuelle blodårer og urenheder samtidig. Tilsæt den nedkogte sauternes, lidt salt og citronsaft og rør sammen. Kommes i en passene form eller skål og...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3.3 -      36 Der er billeder til denne opskrift   

Foie gras Hjemmelavet (Fois gras)



    4 -      1

Saltessens af gotlam



    5 -      1

Polard Postej



    5 -      7

Lammelevermousse med tomatcoulis



    2.2 -      3

Duemousse



    2.8 -      4

Kalkun en surprise



    3.9 -      4

Crostini alla contandina



    3.3 -      3

Kyllinge- og valnøddemousse



    3 -      2

Kyllingelever med melon og parmaskinke



    1.4 -      4

Andesalat



    3.1 -      4

Kyllingelevermousse



    5 -      1

Tarteletter med kalvelevermousse



    3.2 -      3

Firenze toast (crostini alla fiorentina)



    1 -      22

Andelever mousse



    4.5 -      2

Andelevermousse 02



    4.6 -      5

Andelevermousse



    2.5 -      55

Stegt kyllingelever med urtecreme



    4.8 -      125

Varme portobellosvampe med postej



    3.5 -      1

Kyllingelever-patè med appelsin



    3 -      1

Ouefs au cheval