Lammelevermousse med tomatcoulis
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Indsendt : Red : |
|
|
De to fed hvidløg blancheres to gange kort i kogende vand.
Leveren pureres sammen med æg, fløde, mælk og hvidløg ( det gøres nemmest e en blender eller foodprossor). Smages til med salt og hviler i køleskabet natten over. Persille og estragon blancheres et øjeblik i kogende vand, hakkes og vendes i moussen. Den fyldes på små, smurte portionsforme og bages i vandbad ved 160 grader i 30 min. Afkøles. Coulis: Tomaterne blancheres, og skind og kerner fjernes. De hakkes fint med en kniv. Vineddike og tomatpure piskes sammen og blandes med tomatkødet. Olien tilsættes dråbevis under piskning. Smages til med salt og peber. Anretning: Portionstallerknerne dækkes med coulis, og fine skiver af levermousse lægges midt på tallerkenen. |
|
Opskriften er vist 11838 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne