Andelevermousse
Hovedingrediens : And - Andelever Indsendt : Red : |
|
|
Fjern evt. sener/hinder på leveren og steg den i smør et par min. på hver side. Tag leveren op og læg den i en foodprocessor. Kog panden af med portvin og hæld det på leveren. Blend leveren med timianblade og fløde til cremet konsistens, og smag til med salt og peber og evt. lidt presset hvidløg. Hæld det op i en form og stil det koldt.
Lav evt. lidt portvinssky til: Smelt 4 blade udblødt husblas i 1 dl portvin og 1½ dl hønsebouillon. Sigt det over i en skål og stil det til afkøling.
|
|
Opskriften er vist 30434 gange,
og udskrevet 945 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ketty - 2016-10-21 13:55:40 er det ikke lidt rigelig til en person ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne