Ouefs au cheval

Ouefs au cheval, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Steen Kisbye

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 franskbrød gerne surdejsbrød
 foie gras- en god fin leverpostej rørt med fløde kan gøre det
1 æg
 salt
 peber
 parmesan
 paprika
 smør
 
Opskrift:
smør brødet til det er lækkert brunt og lad det tørre på fedtsugende papir, sprøjt en rand af foie gras og læg forsigtigt et spejlæg stegt i smør og krydret med salt og peber på, drys med friskrevet parmesan og en anelse paprika.
Lad det stege lidt endnu i passende smør, at det fugtigt og passende brunt

Opskriften er fra en krimi af Rex Stout: For mange kokke, fra 1960 med detektiven Nero Wolfe
Prøv den, det er en himmerigsmundfuld i al sin enkelhed

Tips:

Ouefs au cheval = æg til hest





karakterer:
Opskriften er vist 1130 gange,
og udskrevet 29 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu