Ugemadplan Uge 21 - 2017Mandag: Kødtærte de luxTirsdag: Dansk forårswokOnsdag: Kalkun i wok med blandede grøntsagerTorsdag: Peberhakkebøf med nye kartofler og grøn salatFredag: Ostegratineret spidskål m. citron og svinekoteletLørdag: Høns i asparges med friske hvide asparges og nye kartoflerSøndag: Tarteletter med høns og friske hvide asparges (2. dags ret)Fisk: Dampet hornfiskeruller med grov sennepscremeFisk: Stegt rødspætte med aspargessauteSalat: Blomkålssalat med baconForret: Friskpillede fjordrejer på franskbrødVegetar: Ovnbagt spidskål med nye kartofler og tofuDessert: Rabarberkage med rasp og flødeskumBradepandekage: Bedstefar med skæg, rabarberTema: Grill-spydHer kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar. |