Fjordrejer på franskbrød
Hovedingrediens : Rejer - Fjordrejer Højtid: Skt. Hans Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kogning af fjordrejer:
De friske ukogte rejer lægges i spilkogende vand ca. 2 minutter, tages op og dyppes i koldt vand og køles helt af. Sådan piller du fjordrejer: Rejerne pilles ved at først dreje hovedet af, dernæst brække benene fra hinanden og fjerne halen fra skallen. Servering af fjordrejer: Franskbrødet smøres og dækkes med skyllede og tørrede salatblade. Rejerne lægges på og pyntes med dild. Serveres med citronbåde. |
|
Opskriften er vist 26202 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne