Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme

Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme, billede 4 Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme, billede 1 Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme, billede 2 Dampet hornfiskeruller med grov sennepscreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hornfiskefiletter
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sennepscreme:
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Fiskesennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
500 gram Grønne asparges 1 bdt. grønne asparges vejer gerne 250 gram og indeholder 12 stk. asparges. Der skæres ca. 1/3 af.
1000 gram Kartofler, nye
   
Opskrift:
Gå fileterne efter for ben. Skær dem igennem én gang på langs og én gang på tværs.

Krydder skindsiden på hornfiskestykker, med hakket dild, citronsaft- og skal. Rul fileterne med skindet indad. Damp ca. 15 minutter i en 180 grader C. alm. ovn, i et ovnfast fad med vin i bunden, dækket med alufolie.

Skær purløgen fint. Bland med de øvrige ingredienser til cremen. Tilsæt evt. kapers. Smag til med salt og peber. Cremen sættes i mikroovnen ca. 1 minut og servers varm, men kan også servers til kold.

Hornfiskerullerne servers med nye kogte kartofler, kogte grønne asparges og kold eller varm sennepscreme.





karakterer:
Opskriften er vist 34272 gange,
og udskrevet 770 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11032 (2626 kcal)
KJ pr. Pers. 2758 (656 kcal)
Vægt ialt 2661 gram
Vægt pr. Pers. 665 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 7.7 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 7.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu