Pinsedessert |
Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time. Rør fyldet af smør og sukker tilsæt revet marcipan og et ½ sammenpisket æg. Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform ca. 23 cm i diameter læg fyldet på og bag den ved 200 grader C. alm. ovn ca. 20 minutter. Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade...
Se mere her
Smelt smør i en gryde, tag gryden fra varmen og rør sukker , hvedemel og havregryn i. Fordel blandingen over rabarberne. Bag i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. Server med creme fraiche, flødeskum eller vaniljesovs...
Se mere her
Pisk æggeblommerne med sukker og vanilie indtil det bliver helt hvidt. Vend med pisket flødeskum. Kom makronerne i et fad og hæld lidt portvin henover. Anret makronerne lagvis med rabarber og råcreme og “tegn” til sidst med den røde rabarber sauce...
Se mere her
Se flere af Pinsens opskrifter her |