Nem Rabarbertærte

Nem Rabarbertærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mary

Indsendt :      Red :
Nem Rabarbertærte, billede 4 Nem Rabarbertærte, billede 1 Nem Rabarbertærte, billede 2 Nem Rabarbertærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
85 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
   
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

70 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Opskrift:
Skær rabarber i småstykker. Bland rabarberne, sukker og kartoffelmel og fordel blandingen i et smurt tærtefad ca. 24 cm. i diameter.

Smelt smør i en gryde, tag gryden fra varmen og rør sukker, hvedemel og havregryn i.

Fordel blandingen over rabarberne.
Bag i den nederste halvdel af ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Server med cremefraiche, flødeskum eller vaniljesovs.





karakterer:
Opskriften er vist 477353 gange,
og udskrevet 6830 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (131 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10477 (2494 kcal)
KJ pr. Pers. 1309 (311 kcal)
Vægt ialt 992 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1056 KJ (251 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 13.1 gram
Kulhydrat 32.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-26 13:52:55
Jeg har frosen rabarber skal jeg tø dem op før jeg bager en tærte ?

  -   2021-05-22 10:29:46
Nem og rigtig god tærte, kommer hakkede mandler oven på

  -   2020-08-04 18:45:11
Sommetider snyder jeg, køber en færdig tærtebund, lægger et lag marcipan, og ovenpå rabarber blandet med sukker (det dobbelte) - nogle gange lægger jeg også et fletlag af tærtedej over på :-) stadig med cremefraiche.

  -   2020-08-04 18:43:08
Dejlig kage, har bagt den mange gange, altid et hit. Blander noget marcipan i, og det dobbelte sukker :-)og servere med cremefraice.

  -   2020-07-24 12:46:55
Supergod og nem. Jeg brugte rabarber/jordbær mos og kom marcipan ovenpå.

  -   2020-07-19 12:30:35
Den er så lækker, fordi du blander det sure, med det søde 😊

  -   2020-06-04 11:12:23
Super nem kage som smager dejligt med vaniljeis til. Jeg dryssede kagen med mandelflager.

  -   2020-05-20 21:58:56
Vi var mega skuffet hjem hos os. Mega sur, selvom jeg gav mere sukker end det der stået i opskriften. Den skal serveres kun med noget sødt (is elle vaniljecreme). Med cremefraiche er den alt for sur :-(

  -   2019-07-27 15:39:57
Mega lækker kage jeg serverede vanilje is til første gang jeg lavede den og flødeskum anden gang og de passede begge meget fint til😃

  -   2019-05-02 15:03:43
Kan man evt benytte majsmel i stedet for kartoffelmel?

  -   2018-12-25 21:04:46
Kan man putte lidt kanel i ? Og hvor meget hvis man Kan?:)

  -   2018-04-29 12:06:28
super nem at lave og smager rigtig godt

  -   2016-05-26 15:32:36
Kan man bruge noget andet end kartoffelmel eller helt undlade det?

  -   2016-05-11 14:04:41
Lækker kage. Vi kom dog til at komme for meget kartoffelmel i, det kan bestemt ikke anbefales ;)

  -   2014-06-28 18:18:59
Elsker rabarbertærte, og denne skuffede absolut ikke. Super god og nem kage. Bedre fås ikke.

  -   2013-06-02 21:34:15
Den er rigtig god, jeg kom også lidt knuste makroner i :)

  -   2012-08-05 19:56:38
Til linda: selvfølgelig skal de i en varm ovn altså8D Super nem og smager dejligt

  -   2011-05-29 17:11:12
Jeg mangler at få oplyst, om kagen skal i en varm el. kold ovn.

  -   2010-07-04 11:01:52
Dejlig frisk kage som osse kan brugrs til dessert med lidt cerme fraise

  -   2010-05-25 18:51:37
Det var en rigtig, rigtig nem og hurtig tærte - og meget lækker. Vi puttede også lidt hakkede hasselnødder i dejen.