Populære opskrifter med hyldeblomst
Start med at plukke hyldeblomsterne, når du kommer hjem starter du med sukkerlagen inden du renser skærmene. Sukkerlage: Vand, sukker og citronsyrer bringes i kog, der røres ind i mellem så sukkeret ikke brænder på i bunden...
Se mere her
Vand, perfect Sød og citronsyrer bringes i kog, der røres ind i mellem så sukkeret ikke brænder på i bunden. Lagen køles let af inden blomster og citroner kommes i. Mens lagen koges op rystes hyldeblomsterne godt og klip de groveste...
Se mere her
Blomsterne vaskes og tørres forsigtigt og drysses med lidt kanel. Lad bare stilkene blive siddende. Lav en dej af æg, mel, salt og lidt mælk. Dyp blomsterne forsigtigt i dejen, og frituresteg dem til de er sprøde og lysebrune. Lad dem dryppe...
Se mere her
Hæld hvidvin i en stor bowle og smag til med hyldeblomstsaft. Tilsæt tyndskåret citronskiver, citronmelisseblade og frosne jordbær lige inden servering...
Se mere her
Pisk æggeblommerne med sukker til en æggesnaps. Pisk fløden stiv og vend den i æggesnapsen. Vend nu den ufortyndet hyldeblomstsaften heri. Smid i fryseren, og rør rundt med jævne mellemrum. (ca. hver 3. kvarter i fire timer...
Se mere her
Pisk æg og sukker skummende. Bland mel, bagepulver og skummetmælkspulver og rør denne blanding i dejen skiftevis med hyldeblomstsaften. Rør det smeltede, afkølede fedtstof i dejen til sidst. Fordel dejen i en bradepande ca 23x33 cm...
Se mere her
Hyldeblomst er i sæson fra starten af juni til omkring sankthans Se flere opskrifter med hyldeblomst |