Koldskål

Hjemmelavet koldskål
Æggeblommer piskes med sukker og vanillekorn til sukkeret er rørt helt ud. Tilsæt kærnemælk under let omrøring og smag til med citronsaft...
Se mere her
Koldskål med tykmælk
Æg, sukker og vanille piskes godt. Herefter tilsættes kærnemælken og tykmælk røres forsigtigt i. Serveres kold med kammerjunkere eller tvebakker...
Se mere her
Laktosefri koldskål
Bland vaniljekorn og sukker og pisk dette hvid med æggeblommer. Rør kærnemælen i og smag til med citronsaft. Serveres evt. med jordbær eller Ristede havregryn...
Se mere her
Koldskål uden æg
Riv den gule skal af citronen og pres saften af den. Bland alle ingredienser og pisk godt sammen...
Se mere her
Kammerjunkere med vanille
Den rulles ud på melstrøet bord i 1 cm’s tykkelse, udstikkes i små, runde kager ca. 3 cm. i diameter og lægges på plader (kagerne flyder ikke ud så de kan stilles ret tæt)...
Se mere her
Ristede havregryn
Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til sukkeret er karameliseret og havregrynene er lysebrune...
Se mere her
Se flere opskrifter på Se flere opskrifter på koldskål