Juleopskrifter

Andesteg med æbler og svesker
Brun først 20 minutter ved 250 C alm. ovn. Vend den, og dæmp varmen til 160 C alm. ovn. Hæld evt. fedtet fra. Kom 4-5 dl vand i bradepanden, og lad anden stege til den er færdig, ca. 2 timer. Mærk ved låret, om det løsner sig let, og stegesaften er helt klar...
Se mere her
Flæskesteg med sprød svær
Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm. mellemrum - men undgå at ridse i selve kødet. Har slagteren ridset kødet, skal det gås efter. Nogle gange er ridsningen ikke dyb nok - især ikke i siderne. Vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene...
Se mere her
Brunede Kartofler
Kartoflerne koges, pilles og afsvales, eller der kan med fordel anvendes kartofler fra glas. Sukker smeltes på en stor pande ved meget svag varme, når det begynder at brune og er helt smeltet tilsættes smørret. Det er meget vigtigt at man ikke røre i sukkeret under vejs...
Se mere her
Risalamande med kirsebærsauce
Vandet bringes i kog og risene tilsættes. De koger i vandet et par min. Mælken, vanillekorn og vanillestang tilsættes og retten bringes i kog under omrøring. Grøden koger ca. 1 time. Tag vanillestangen op, afkøl grøden. Hak mandlerne, gem en til at komme hel i risalamanden. Piskefløden piskes til flødeskum...
Se mere her
De lækreste små Havregrynskugler
Kom havregryn, flormelis, kakaopulver, og blødt smør i en skål og bland det sammen med en håndmikser. Kom vandet i og bland det til en tilpas ensartet masse. Tril kugler, og rul dem i kokosmelet...
Se mere her
Her kan du se julens opskrifter på frokostretter


Her kan du se julens opskrifter på hovedretter


Her kan du se julens opskrifter på tilbehør


Her kan du se julens opskrifter på desserter


Her kan du se julens bageopskrifter


Her kan du se de klassiske julekager


Her kan du se de klassiske julesmåkager


Her kan du se julens opskrifter på konfekt


Her kan du se julens kolde og varme drikke