Populære opskrifter med hindbær
Mel, blødt smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min. Rul mørdejen ud i en stor rektangel ca. 3 mm. tyk, prik den med en gaffel eller prikrulle og bag den ved 200 grader C...
Se mere her
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt mel og bland det. Smør et tærtefad (ca 25 cm) med smør og fordel dejen i det. Læg hindbær ovenpå. Bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn ca 35 min. Kan serveres med is, flødeskum eller creme...
Se mere her
Pisk æg og sukker lyst og luftigt til piskeriset danner spor. Bland de to slags mel og bagepulver og vend det forsigtigt i æggemassen. Lav en form ca 30x40 cm af bagepapir og hæld dejen heri. Bages ca 10 min i forvarmet ovn 220 grader C. alm...
Se mere her
Tag nogle pæne hindbær fra til pynt og mos resten med en gaffel sødes med flormelis efter smag. Fløden piskes til skum og blandes med hindbærpureen. Lagkagebundene lægges i lag med skummet, og lagkagen pyntes med hindbær...
Se mere her
De modne hindbær og sukker blandes i en gryde. Massen bringes langsomt til kogepunktet og koger ved jævn varme i ca. 5 minutter, mens der konstant røres i marmeladen. Melatin røres i sammen med lidt sukker og det hele koger i endnu 2...
Se mere her
Bærrene bringes i kog i vandet. Sukker tilsættes efter smag. Ideal jævning og vaniljesukker røres ud i koldt vand og hældes i frugten på en gang under omrøring. Grøden koges 1 min. Den hældes op og afkøles...
Se mere her
Hindbær er i sæson fra juli til september Se flere opskrifter med hindbær |