Hindbærgrød

Hindbærgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Hindbærgrød, billede 4 Hindbærgrød, billede 1 Hindbærgrød, billede 2 Hindbærgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
3 spsk. Ideal jævning til frugtgrød
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Bærrene bringes i kog i vandet.
Sukker tilsættes efter smag.

Ideal jævning og vaniljesukker røres ud i koldt vand og hældes i frugten på en gang under omrøring. Grøden koges 1 min.

Den hældes op og afkøles.

Fløde serveres til.

Tips:

Der kan også sagtens bruges hindbær fra frost.





karakterer:
Opskriften er vist 90016 gange,
og udskrevet 1011 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2836 (675 kcal)
KJ pr. Pers. 709 (168 kcal)
Vægt ialt 1104 gram
Vægt pr. Pers. 276 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 256 KJ (61 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.6 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu