Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "brun sovs" i kategori Hovedretter : 2 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Medisterpølse med brun sovs, billede 4
Medisterpølse med brun sovs
Medisterpølsen sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog, trækker 5-10 minutter i vandet. Pølsen skæres i stykker ca. 10 cm. og steges i smør på pande. Mel drysses på panden som medisteren er stegt på og røres i...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3.6 -      59 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Frikadeller med brun sovs



    3.9 -      62 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Medisterpølse med brun sovs