Medisterpølse med brun sovs
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Medisterpølsen sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog, trækker 5-10 minutter i vandet.
Pølsen skæres i stykker ca. 10 cm. og steges i smør på pande. Mel drysses på panden som medisteren er stegt på og røres i resterne af fedtstoffet. kogevand fra medisteren tilsættes lidt efter lidt, gives lidt kulør og koges igennem et par minutter. Smages til med salt og peber. Serveres med kogte hvide kartofler og rødkål. Tips: Se opskrift på rødkål her |
|
Opskriften er vist 279992 gange,
og udskrevet 9774 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (63 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2024-01-28 20:57:31 Det grønne er friskhakket persille, mest som pynt Mr. Culinary - 2024-01-22 02:54:54 Der mangler lige en beskrivelse af hvad det grønne er ;) IngeHH - 2016-02-18 09:29:48 Det kan den være, Sisse, hvis man ser sig godt for og køber en god medister - der er stor forskel på kvaliteten. Og så foretrækker jeg en opbagt sovs i stedet for pandesovsen. Hvis man ikke skal lave sovs overhovedet, er der ingen grund til at kaste medisteren i vand. Så kan man bare stege den på panden i rå tilstand. Sisse - 2014-11-07 20:17:46 er denne rat god? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne