Tøm køleskabet


Resultat ved søgning efter "æggehvider" i kategori Suppe : 14 opskrifter fundet

Kokkens favoritter
Pekingsuppe (meget stærk), billede 4
Pekingsuppe (meget stærk)
Rengør svampene og læg dem i blød i ca. 10 min i lunkent vand. Derefter skæres de i strimler. Kyllingen eller kalkun skæres ud i tern, det er vigtigt at de ikke bliver for tykke eller store. Bambusskuddene skæres ud på tværs i tynde...
se mere her
Skildpaddesuppe, billede 4
Skildpaddesuppe
Suppeben, helst ikke marvben (som vi har brugt på billedet) da marven er med til at gøre suppen uklar brunes god af i ovnen ved max varme og gerne varmluft. Vendes et par gange undervejs de skal være let sorte. Løgene halveres og ristes...
se mere her
Consomme Celestine, billede 4
Consomme Celestine
Klaring af oksebouillon: Kød og urter hakkes i kødhakker, blandes godt med hviderne, tilsættes forsigtigt den KOLDE suppe, der røres rundt, derefter varmes suppen forsigtigt op til kogepunktet, herefter må der ikke røres, klarifikationen...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    3.3 -      6 Der er billeder til denne opskrift   

Consomme Celestine



    4.7 -      210 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Pekingsuppe (meget stærk)



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Oksehalesuppe klar



    5 -      1 Der er billeder til denne opskrift   

Skildpaddesuppe



    4.4 -      5

Consommé af oksekød



    4.5 -      3

Consommé med marv



    4.5 -      10

Letrøget consommé af skovsvampe



    5 -      1

Consomme Jardinere



    5 -      2

Consomme Paysanne (bondeconsomme)



    4.8 -      2

Maréchale



    2.3 -      11

Mælkesuppe med Æggeboller



    2.8 -      2

Klar champignonbouillon



    4.7 -      5

Spansk indbagt rejesuppe



    2.7 -      6

Majssuppe (Su Mi Tang)