Brødfejl 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4 -1

Overmoden dej (Brødfejl)

4 -1

For små brød (Brødfejl)

4 -1

For lys skorpe (Brødfejl)

4 -1

For tørt brød (Brødfejl)

1.5 -13

Brød med ubehagelig lugt og smag (Brødfejl)

4 -1

Grov poring (Brødfejl)

4 -1

Dejen hæver ikke (Brødfejl)

4 -1

Dejen hæver for meget (Brødfejl)

4.7 -3

Brødet for lille (Brødfejl)

2.8 -5

Brødet revner under bagning (Brødfejl)

4 -1

Brødet har uregelmæssig overflade (Brødfejl)

4 -1

Brødet har en kedelig farve (Brødfejl)

4 -1

Overluftigt brød (Brødfejl)

2.3 -2

Brødet er tørt og smuldrer (Brødfejl)

4 -1

Dejen er tung og fast (Brødfejl)

2.3 -2

Dejen er meget sej og svær at forme (Brødfejl)

4 -1

Brødet er klægt (Brødfejl)

4 -1

Brødet er tungt og massivt (Brødfejl)

4 -1

Brødets krumme er for blød og lidt klæg (Brødfejl)

1.1 -6

Rugbrødsskorpen slår fra (Brødfejl)