Rugbrødsskorpen slår fra (Brødfejl)
Indsendt : Red : |
|
|
Forholdet mellem surdej og gær er forkert. Bruges surdej, skal der kun gær på størrelse med en ært i dejen.
|
|
Opskriften er vist 13870 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Dduck - 2013-11-28 09:11:06 Ikke forstået! Jeg er begyndt at få problemet, og der er INTET gær i mit rugbrød....Det skulle da lige mangle at man laver surdejsbrød, og så propper gær i. Jeg eksperimenterer stadig for at finde ud af hvad der går galt, så gode råd eftersøges stadig. Ingah. - 2012-03-12 13:20:22 Hvorfor skal der overhovedet gær i. Surdejen sku' da nok ku' klare den del af processen ? Tillee - 2010-02-15 04:17:19 Først troede jeg, at det var en vittighed og tænkte, at det nok sådan ca passer med,at en ærtestor klump gær vejer ca 5 gram. Men det gør den ikke. Den kan slet ike vejes. I hver fald ikke på min digitale vægt. Så er der noget om snakken?? Ku det tænkes, at i stedet for 5 gram gær,skal der kun bruges en ærtestor klump gær? Hvis det er rigtigt, vil jeg da gøre det fremover. Men er der en der gider at forsøge -Jeg synes ikke, at det er forsøget værd!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne