Engelsk tekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 148215 gange,
og udskrevet 3624 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2024-03-03 16:40:00 Alletiders dejlige kage 👏🏻🤗 Eva - 2022-12-01 16:55:17 Supergod, alle elsker den Elsebeth Olsen - 2022-01-13 19:47:11 Bruger den som dessert kage med vanilleis til. Smager fantastisk Birgitte Lambrecht Finne - 2021-10-31 16:14:08 Knaldhamrende god kage….. hvis man fryser den, bevarer den så den sprøde bund?🎃 Helle Beyer-Lassen - 2020-12-14 11:07:14 Den er simpelthen så god - specielt med den sprøde bund. Jeg skærer den ud i små firkanter og bruger som slik... Sammen med dessert chokolade. Alle spørger efter opskriften Karen - 2020-04-01 17:31:23 Nem at lave. Brugte sød mælk istedet for creme fraiche. Jonna - 2019-04-30 14:53:42 Sjovt at læse kommentarerne. Nogen vil have hele bunden væk for at få en alm. Krydderkage ud af det. Jamen så tag sig en anden opskrift... Andre tror det er en fejl at kagen får sprød bund... Det er ikke en fejl, sukker, smør og mel bliver til perfekt krokant hvis man får det trykket godt sammen inden det bløde fyld kommer på. Et godt råd: Lad være med at ændre på forholdet mellem de enkelte ingredienser, hvis man stadig forventer en kage som folk husker 😘 Kat - 2017-03-11 14:58:02 Supernem og meget lækker kage! Den bliver helt klart en, jeg vender tilbage til. Jeg dryssede med en blanding af hakkede mandler og valnødder, og det fungerede fint. Jeg gangede opskriften op med 1,5, og så fyldte den perfekt en ovnbradepande :-) chita - 2014-02-19 19:14:14 Smakade mycket gott så den ska jag göra flera gånger om 10 i betyg. Bente K - 2014-02-19 15:43:48 Det er en rigtig lækker kage, som dog bliver ekstra god med flødeskum på Elsebeth - 2012-04-13 08:32:51 Kanon lækker kage. Bunden var dejlig sprød. Vil prøve at servere den med creme fraihe. Is ville helt sikkert også være godt. Fru Rasmussen - 2012-03-26 02:00:41 Nem at lave og smager godt. Også uden valnødder, da min mand ikke kan lide nødder på kage. heidi diana larsen - 2011-03-16 12:26:44 jeg bruger også mandler i stedet for valnødder, det kan vi bedst lide, smager super. heidi diana larsen - 2011-03-16 12:24:26 uhm.. skøn kage og dejlig sød og sprød, hvis man er til det :0) kan også bages i lidt større bradepande og herefter skæres ud til de skønneste småkager ummm.. lige til theen eller kaffen.. tak for en god opskrift. Irene - 2011-03-07 22:26:38 Fantastisk god, dog en rimeligt sød kage. Jeg vil tro at man kan nøjes med halvdelen af mel, farin og smør - og så droppe "den hårde bund", så det bliver mere som en slags krydderkage, for dem der ønsker det. OBS! 24 stk passer til en bradepande. Gurli. - 2009-11-05 14:04:10 Rigtig god kage. Jeg tilsatte dog 100g rosiner. LJ - 2009-03-23 09:23:29 Supper lækker kage. den sprøde bund gør den perfekt Jytte - 2009-02-11 13:51:46 super god kage. Jeg bruger hakket mandler på den. Det er også godt. V. Larsen - 2008-12-08 16:33:35 Super god, har fået meget ros for den og også måtte give opskriften videre :-) Laura - 2008-11-17 17:00:21 Dette opskrift har jeg haft i mange år...Det skal være hårdt i bunden!! Blød i toppen... Næsten hver gange jeg bage den...spørges der efter opskriften!!! Birte - 2008-05-26 20:25:49 Bunden skal blive "hård", som krokant. anonym - 2008-05-21 20:58:22 Rigtig god kage - bliver bedst med valnødder bird - 2005-01-01 01:01:01 Den har en god karamelsmag men som sagt er den lidt tør og hård i bunden os - 2005-01-01 01:01:01 kagen var mget god men lidt tør og en lille smule hård i bunden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne