Engelsk tekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
300 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 17607 (4192 kcal)
KJ pr. Pers. 1467 (349 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 91 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1597 KJ (380 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 45.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)