Torsk med kartoffelmos
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 86625 gange,
og udskrevet 3064 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer lars vilslev - 2014-10-17 21:03:42 overraskende lækker ret. Jeg lavede saucen som opbagt med smør og Den må de prøve i letmælk, tilsatte en fiskebouillonterning, kapers og rørte en blid fiskesennup i, hvilket var ganske vellykket i sammensætningen. Brugte i øvrigt alm løg. Den må gutterne prøve i ædeklubben. Tak for en spændende fiskevariant. Per - 2009-01-10 13:18:59 Rødløgene fik en lidt kedelig farve, så jeg ville vælge almindelige hvide løg næste gang. Manglede også lidt fylde, man kunne jo gange kartoffelmosen op og sætte den på bagepapir som toppe og bage samme med fisken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne