Torskegratin med ost, spinat og kartoffelsne
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bagekartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 12 min.
Torskefileten skæres ud i mindre stykker og blandes med renset spinat og skivet skalotteløg og placeres i enten et stort el. fire små ildfaste fade, sprayet med olie. Herefter røres æg, skummetmælk, maizena, revet ost, timian samt salt og peber sammen til en masse, som hældes henover fisk og grønt. De kogte bagekartofler moses henover gratinen, som herefter bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i henholdsvis 20 el. 35 minutter, alt efter om man laver fire små el. en stor. |
|
Opskriften er vist 77046 gange,
og udskrevet 2758 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-02-04 22:59:17 Der blev rigelig med væde og lidt tynd i bunden af fadet, måske man skal sætte fadet i ovnen 20-30 minutter i ovnen uden kartoffelsneen først, tage det ud og mose kartoflerne over og så blot gratinere kartoflerne 5-10 minutter ved høj varme. På den måde kan noget af væden bedre dampe af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne