Torskegratin med kartoffelsne
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Bagekartoflerne skrælles, skæres i mindre tern og koges i letsaltet vand i 12 min.
Torskefileten skæres ud i mindre stykker og blandes med renset spinat og skalotteløg og placeres i enten et stort eller 4 små ildfaste fade, sprayet med olie. Herefter røres æg, skummetmælk, maizena, revet ost, timian samt salt og peber sammen til én masse, som hældes henover fisk og grønt. De kogte bagekartofler moses henover gratinen, som herefter bages i ovnen ved 200° i henholdsvis 20 eller 35 min., alt efter om man laver 4 små eller en stor. |
|
Opskriften er vist 15528 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne