Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure

Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 4 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 1 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 2 Porcherede havtaskehaler med stegte ris og avocadopure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.havtaskehaler
1 Royal Export Classic
1 Kanelstang
 
 Ris:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
 Stegte ris:
50 g.smør
1 citron
0.5 bdt.bredbladet persille
 
 Puré:
2 avocadoer
0.5 dl.hvidvin
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kog risene dagen før efter anvisningen på pakken, og stil dem så på køl.

Skræl og udsten avocadoerne. Blend dem med hvidvinen og lidt salt og peber.

Befri havtaskehalerne for skind og ben og skær dem ud i 4 stykker (bed eventuelt fiskehandleren om at gøre det). Kog øllet op med kanelstangen, læg havtaskehalerne ned i gryden, skru ned for varmen og lad det simre lige omkring kogepunktet i cirka 10 minutter.

Steg de kogte ris i smørret på en pande. Tag nogle hele blade fra persillen fra til pynt, hak resten groft, rør den hakkede persille i risene og pres citronsaft over.

Fordel de stegte ris og havtaskehalerne på 4 store tallerkener. Læg en lille portion avocadopuré ved, pynt med persilleblade og servér resten af pureen i en skål. Byd brød til.

Tips:

Havtaskehalerne får en pikant, let røget smag af at blive kogt i Royal Export Classic, Laks, rødspætte eller sandart går også fint i spænd med retten





karakterer:
Opskriften er vist 24574 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu