Fiskelasange
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag spinaten ud af fryseren om morgenen, og lad den tø op i køleskabet, eller tø den op i en gryde. Skær
fiskefileten i tynde skiver.
Pisk ægget sammen med muskatnød ud i den færdige sovs. Læg lasagnen i lag i et firkantet ovnfast fad: Sovs, lasagneplader, fisk, lasagneplader, spinat, sovs, plader, fisk, plader, spinat og sovs. Drys salt og peber på fiskelagene. Drys med revet ost, og sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min. Serveres med et godt brød. |
|
Opskriften er vist 36674 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Lunaba - 2012-01-26 21:57:12 Tilberedte den uden uden muskatnød og revet ost, og med mælk (med en smule smør og mel) som erstatning for 'Sauce Naturel'. Puttede til sidst en smule ekstra mælk i. Helt sikkert ikke dårligt. I min verden kunne der dog godt være lidt mindre lasagneplade i forhold til fisk og spinat. Det vil jeg prøve næste gang, for en næste gang, det kommer der :) Cathrine - 2011-04-21 17:31:04 Kan man ikke selv lave noget sovs, istedet for at købe. Altså bare noget almindeligt opbagt hvid sovs? Louise igen: - 2007-01-31 18:07:25 Men her dog aldrig smagt med spinat - men hvorfor ikke, det er nok også godt! Måske? Det er da hver at prøve! Louise - 2007-01-31 18:05:59 Fiskelasange er meget godt, hvis man kan lide almindelig lasange, kan man med garenti også lide fiskelasange, altså hvis man kan lide fisk self.! Jeg elsker lasange og syntes fiskelasange er en god måde at få en anderledes lasange på! :) Prøv det! mig - 2005-01-01 01:01:01 det virker da fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne