Torskefad med kartofler og tomat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne koges med skræl, pilles og skære i skiver. Peberfrugten renses og skæres i tynde strimler.
Løget hakkes og svitses i olien og de pressede hvidløg tilsættes. Purerede tomater, vand, salt og peber tilsættes og tomatsovsen koger 10 min. ved svag varme. Torskefilet skæres i tynde skiver. Retten sammenlægges: Start med kartoffelskiver - torsk - peberfrugt - tomatsovs - kartoffelskiver - osv. Slut med kartoffelskiver. Retten bages i 25-30 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 13103 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne