Torskefad med Hollandaise
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torske filet'erne dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Dampes i mikrobølgeoven i et ovnfast fad. Tages ud og væden hældes fra.
Hollandaisesaucen tilberedes efter anvisningen på pakken med fedtstof og mælk. Smages til med Dijon sennep og citron (eller evt. hvidvin) samt hvid peber. Hældes over fisken. De ristede bacontern drysses over. Gratinér i ovnen ca. 10 min. ved 250 grader C. Serveres med kartofler. |
|
Opskriften er vist 30004 gange,
og udskrevet 651 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne