Svensk torskefad
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 84643 gange,
og udskrevet 2250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Fru Nielsen - 2009-08-03 20:00:18 Uhm, den er god! Er normalt ikke så vild med fiskeretter, men denne er rigtig lækker. Jeg lavede den på slum, nøjedes med gulerødder og ærter + brugte hele æg. Mums. sus.m - 2008-06-06 21:16:06 Jeg synes, den smagte af ikke så meget. Skal krydres en del. anonym - 2008-04-24 19:51:00 Rigtig lækker fiskeret. Sprød på toppen, blev den med ekstra ost og rasp :o) Per - 2007-04-21 08:28:07 Æggene kouakulere, jeg vil undlade ægene og så bruge ren fløde rørt op med lidt mel, måske madlavningsfløde, der er jo mel i og den er ikke helt så fed som piske. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lækker! Ole Gilberg - 2005-01-01 01:01:01 Der var meget stille ved middagsbordet, da jeg serverede denne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne