Skinkesvøbt torskemedaljon med tomatkompot og sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
|
|
Torskefilet:
Rul fileterne til medaljoner og svøb et stykke skinke omkring. Brug evt. en tandstik til at fastgøre skinken. Medaljonerne brunes let på panden i et par minutter og bages færdig i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min. Tomatkompot: Begynd med peberfrugterne. Skær dem i 4 stykker og bag dem med skindsiden op i ca. 10-15 min. ved 200-220 grader, indtil skindet blive mørkt/sort. Skær 8 tomater i kvarte og placer dem i et ildfast fad. Krydr med salt, peber, hvidløg og frisk hakket timian og vend det hele i lidt olie. Bages i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 g. Pil skindet af peberfrugterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i tomatkompoten Sauce: Skær 2 skiver skinke og 1 løg i småstykker og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt 5 tomater, der er skåret i kvarte og tomatkoncentrat, hvidvin, vand og lidt timian. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og blend til sidst saucen. Server retten med kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 8544 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne