Skinkesvøbt torskemedaljon med tomatkompot og sauce

Skinkesvøbt torskemedaljon med tomatkompot og sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.torskefilet
2 stk.peberfrugter (rød,gul,og orange)
1 løg
2 tsk.tomatkoncentrat
2 dl.hvidvin
2 dl.vand
 timian
 salt
 peber
1 fedhvidløg
 olivenolie
10 stk.skinke
13 stk.tomater
Opskrift:
Torskefilet:
Rul fileterne til medaljoner og svøb et stykke skinke omkring. Brug evt. en tandstik til at fastgøre skinken. Medaljonerne brunes let på panden i et par minutter og bages færdig i ovnen ved 190 grader i ca. 10-12 min.

Tomatkompot:
Begynd med peberfrugterne. Skær dem i 4 stykker og bag dem med skindsiden op i ca. 10-15 min. ved 200-220 grader, indtil skindet blive mørkt/sort. Skær 8 tomater i kvarte og placer dem i et ildfast fad. Krydr med salt, peber, hvidløg og frisk hakket timian og vend det hele i lidt olie. Bages i ovnen i ca. 10-12 min. ved 200 g. Pil skindet af peberfrugterne, skær dem i mindre stykker og vend dem i tomatkompoten

Sauce:
Skær 2 skiver skinke og 1 løg i småstykker og svits det i lidt olie på en pande. Tilsæt 5 tomater, der er skåret i kvarte og tomatkoncentrat, hvidvin, vand og lidt timian. Lad det hele simre i ca. 10 min. Smag til med lidt sukker, salt og peber og blend til sidst saucen.

Server retten med kartofler eller ris.





karakterer:
Opskriften er vist 8544 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu