Lammemørbrad i panade af hvidløg, valnødder og timian
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Oprindelsesland : Italien Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog hvidløgsfedene møre i vand i ca. 20 minutter, pil hinderne af og mos dem godt. Bland valnødder, rasp, timian, salt og peber.
Vend først mørbraderne i hvidløgsmos og dernæst i valnødderasp. Hak persille og hvidløg fint, rør det sammen med olivenolie til en persillade. Krydr med salt og peber. Skær tomat og squash i tynde skiver. Læg squash, tomatskiver, timian og per- sillade lagvis i en ovnfast fad eller i små kokotter. Gem halvdelen af persilladen til kartoflerne. Bag grønsagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter. Steg kødet på en pande i lidt olivenolie ca. 3 minutter på hver side. Lad det hvile nogle minutter, inden det skæres i skiver. Server små kogte kartofler vendt i resten af persilladen til. |
|
Opskriften er vist 63180 gange,
og udskrevet 2810 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-10-23 19:28:40 Brugte mandler i stedet for valdnødder. Det blev virkelig godt . Dina - 2010-06-25 12:45:12 Super læker - sørg for at kødet ikke er for "vådt og at valdnødderne er hakket fint, så er der ingen problemer med paneringen. Ilse - 2007-05-03 08:54:01 Rigtig dejlig ret - og ingen problemer med at få mos og rasp til at hænge ved. Og også jeg vil sige: lav rigeligt med persillade Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Super duper opskrift! Alice - 2005-01-01 01:01:01 Super lækker middag. Lav rigeligt med persillade og server gerne en grønsag til f.eks. broccoli. Per Hjelmager - 2005-01-01 01:01:01 Jeg havde problemer med at få mos og rasp til at hænge ved. Jeg forslår i stedet, at kødet brunes på panden og lægges i et smurt ildfast fad. Ovenpå lægges først hvidløgsmos og ovenpå den blandede rasp. Øvrest lægges et par små stykker smør. Herefter gratineres det i ovnen ved høj varme. Det virkede :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne