Rismelstrekanter
Hovedingrediens : Mel - Rismel Indsendt : Red : |
|
|
Mørdej:
koldt smør hakkes i rismelet. Æg, sukker og vaniljesukker røres til æggesnaps, hvormed dejen samles. Dejen rulles til en pølse, der lægges på en smurt, melet bageplade og rulles ud til en flade, der er 20x25 cm. Pladen stilles i forvarmet ovn. Bagetid: ca. 10 min. ved 200 gr. Den varme kage deles med en skarp kniv i 5 cm brede strimler, der igen deles i trekanter. |
|
Opskriften er vist 15426 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne