Forret med torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 233594 gange,
og udskrevet 9410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Bakken Jepsen - 2015-12-29 08:44:44 Super forret - jeg laver den med hårdkogte æg der bliver pyntet med rød stenbiderrogn - det ser flot ud, jeg undlader salaten :) og så kommer jeg honning og citronpeber i dressingen lise - 2013-05-31 23:11:59 jeg kan ikke lide dild hvad kan bruges i stedet fr Mads. - 2008-03-03 02:14:55 Prøv at lave retten med andre eksotiske fladfisk, hummerhaler eller krebs i stedet for rejer, og spar så ikke på dild. Brug Stenbidderrågn i stedet for kaviar for ikke at tage smagen fra både fisk og krebsedyr. Må jeg anbefale retten som en herlig middagsret for to, både varm og kold. Holder han/hun af lækker fisk er retten efterfulgt af f.eks. en lækker isdesert en rigtig "scoreret"! anonym - 2008-02-24 17:01:52 skal det være udrørt fiskesennep? Kirsten - 2008-02-01 19:43:56 Det var virkelig en skøn forret, som jeg lavde til nytår ... den vakte stor jubel. Apollo - 2005-01-01 01:01:01 Nem at lave og smager dejligt. Alice - 2005-01-01 01:01:01 En utrolig lækker forret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne