Chilitorsk

Chilitorsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :
Chilitorsk, billede 4 Chilitorsk, billede 1 Chilitorsk, billede 2 Chilitorsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Karry
   
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
5 dl. Tomatsauce med chili 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pynt:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
500 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Hakkede løg og hvidløg svitses. Hæld tomater, chilisovs, salt og peber ved.

Fisken drysses med salt og karry. Læg fisken i sovsen. Småsimrer ca. 10 minutter.

Pynt retten med hakkede hårdkogte æg, hakkede oliven og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 76631 gange,
og udskrevet 2501 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8274 (1970 kcal)
KJ pr. Pers. 2068 (492 kcal)
Vægt ialt 2512 gram
Vægt pr. Pers. 628 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 329 KJ (78 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 14.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-01-28 17:08:35
Rigtig god ret😁

  -   2010-02-08 09:22:37
Hvad er tomatsauce med chili?

  -   2005-01-01 01:01:01
Lidt dårligt at det er så kort beskrever hvordan man laver retten :(