Torskepakker med løg og champignon
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : |
|
|
Et kraftigt stykke folie pensles med olie
Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på
Læg 1 filet på folien.
Fisken pensles med lidt olie Drys timian, salt og peber på fisken. Læg champignon, løg og rejer på fisken Luk pakken godt til. Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180 grader C. Pakken åbnes og pyntes med citron og persille Server med flutes, kartofler eller salat En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen |
|
Opskriften er vist 12764 gange,
og udskrevet 449 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-28 17:05:48 hvor kom rjerne fra |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne