Torskepakker med løg og champignon

Torskepakker med løg og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :     

Ingredienser:
4 gode stykker torskefilet
 
 Endvidere:
1 spsk.olie
0.5 tsk.hvid peber
 Løvstikke
 Timian
250 g.champignon
4 skalotteløg
 rejer
 
 Pynt:
 Citronskiver
 Persille
 
 
Opskrift:
Et kraftigt stykke folie pensles med olie Drys hvid peber, salt og tørret eller frisk timian og løvstikke på Læg 1 filet på folien.

Fisken pensles med lidt olie Drys timian, salt og peber på fisken.
Læg champignon, løg og rejer på fisken Luk pakken godt til.

Sættes i ovnen ca. 35 min. ved 180 grader C.

Pakken åbnes og pyntes med citron og persille Server med flutes, kartofler eller salat

En smule hvidvin kan evt. hældes i pakken inden den sættes i ovnen





karakterer:
Opskriften er vist 12809 gange,
og udskrevet 449 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-28 17:05:48
hvor kom rjerne fra