Torsk med kinesisk soya
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Fisken vendes i mel
Brunes gyldne på panden
Læg løgskiver og porreringe på fisken
Drys med salt og peber
Hæld flåede tomater og sojasauce over
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 10230 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer JKM - 2010-01-07 13:26:27 Fisken vendes i grahamsmel iblandet karry og salt/peber - desuden tilsættes en masse hvidløg, der simre med. Smager rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne