Skippertorsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Fisken vendes i mel
Brunes gyldne på panden
Læg løgskiver på fisken
Drys citronpeber på
Hæld fløde, ketchup og lidt engelsk sauce ved
Læg låg over panden
Småsimrer ved svag varme ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 17622 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne