Maskintorsk - stærk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skæres i strimler ca. 2-3 cm brede
Ingredienserne lægges lagvis i en gryde
Lidt vand hældes ved
Fordel smørklatter over retten
Koges ca. 25 min. ved svag varme til alt er mørt
Suppeurterene kan erstattes med andre grøntsager.
|
|
Opskriften er vist 18587 gange,
og udskrevet 373 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Dan R. Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Udskift med fordel margarinen med smør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne