Torsk med dild-sennepssovs

Torsk med dild-sennepssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :
Torsk med dild-sennepssovs, billede 4 Torsk med dild-sennepssovs, billede 1 Torsk med dild-sennepssovs, billede 2 Torsk med dild-sennepssovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Kogelage:
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 Peberkorn, sorte
   
  Sovs:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 spsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Opskrift:
Del fisken i portionsstykker og kog den ved svag varme 6-7 min.

Smelt smørret og pisk melet i Spæd med kogevandet til en god konsistens Kog godt igennem Smag til med sennep, citronsaft, salt og hakket dild

Server fisken med sovsen over





karakterer:
Opskriften er vist 31738 gange,
og udskrevet 618 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3906 (930 kcal)
KJ pr. Pers. 976 (232 kcal)
Vægt ialt 1254 gram
Vægt pr. Pers. 313 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 311 KJ (74 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 1.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu