Karry torsk

Karry torsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :
Karry torsk, billede 4 Karry torsk, billede 1 Karry torsk, billede 2 Karry torsk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Endvidere:
1 tsk. Hvidløgssalt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Karry
1 tsk. Paprika
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
700 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem i skiver. Blancher/kog kartoflerne ca. 5 minutter, og afdryp dem herefter godt.

Del fisken i portionsstykker og læg den i et smurt ildfast fad Drys krydderierne over Fordel smørklatter på fisken

Læg kartoffelskiver og tomatskiver rundt om fisken.

Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter ved 250 grader C. alm. ovn.





karakterer:
Opskriften er vist 73582 gange,
og udskrevet 1791 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7959 (1895 kcal)
KJ pr. Pers. 1989 (473 kcal)
Vægt ialt 2082 gram
Vægt pr. Pers. 520 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 382 KJ (91 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu