Karry torsk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Kilde : Skagen Havfiskeklub Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at skrælle kartoflerne og skær dem i skiver.
Blancher/kog kartoflerne ca. 5 minutter, og afdryp dem herefter godt.
Del fisken i portionsstykker og læg den i et smurt ildfast fad Drys krydderierne over Fordel smørklatter på fisken Læg kartoffelskiver og tomatskiver rundt om fisken. Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter ved 250 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 73582 gange,
og udskrevet 1791 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne