Kakaosnitter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes skummende. Bagepulver, kakao og vaniliesukker sigtes og piskes i. Mælken og det smeltede smør blandes i og til sidst vendes melet i dejen og den hældes i en smurt bradepande der er 30x40 cm. Kagen bages ca. 10 min ved 200 imens røres ingredienserne til glasuren sammen. Kagen afkøles noget på en bagerist, men den mår IKKE blive kold inden glasuren fordelse over kagen.
|
|
Opskriften er vist 22387 gange,
og udskrevet 345 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2012-09-24 19:31:44 For det første skal der hindbær syltetøj på den forbagte bund inden "glasuren" sj´kal på og for det andet skal der altså kokosmel i den såkaldte glasur anonym - 2007-10-16 11:32:17 uuhhmm¨den var sgi li go katrine i slagelse - 2007-10-16 11:31:35 jo men først nør den er bagt loni - 2005-01-01 01:01:01 skal den ikke skæres i firkanter? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne