Gratineret plukfisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Skær skorperne af brødet, vend skiverne i lidt smeltet smør på en pande og læg dem i et smurt, ildfast fad.
De optøede torskefileter koges 6-7 min. Lad dem dryppe af og pil dem i småstykker, der fordeles over brødskiverne. Lav en opbagning af mel, smør, 1/2 mælk og 1/2 fiskesuppe. Tilsæt madeiraen. Hæld opbagningen over fisken, drys med rasp og bag i ovn ved 200 grader C til raspen er gylden. |
|
Opskriften er vist 14073 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne