Fiskesylte med senneps-æg
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : Red : |
|
|
Det tilberedte fisk og skaldyr sættes koldt og skæres i ikke for fine tern. Hvidvinslagen fra dampningen nedkoges og køles, så den stadig er flydende og blandes i fiskekødet. Blandingen fyldes i en krukke/terrin og presses med bagsiden af en ske, køles derefter i nogle timer. Æggene hårdkoges, pilles og køles. Halveres og arrangeres med finsnittede rødløg og sennepsdressing.
Sennepsdressing: Fiskesennep opløses i lidt af den kolde fiskelage, der tilsættes honning og dijonsennep og blandingen gøres let med upisket fløde, tilsmages med salt og møllepeber. Anretningen: Sylten serveres i krukken/terrinen og æggene i skål for sig selv og dekoreres med frisk dild og bredbladet persille. Brød og smør serveres til. |
|
Opskriften er vist 12719 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne