Lam i carry med spinat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Svits finthakket løg og hvidløg i smør.
Strimler af lammemørbrad vendes med karry og tilsættes. Lad det stege ca. 5 min., og tilsæt så vand og den optøede spinat, der er skåret lidt ud. Lad retten simre ved svag varme, til kød og spinat er gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris og brød. |
|
Opskriften er vist 11479 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne