Lam i carry med spinat

Lam i carry med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammemørbrad
1 løg
2 fedhvidløg
50 g.smør
2 spsk.Karry
 dl.vand
1 pk.frossen hel spinat
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits finthakket løg og hvidløg i smør.

Strimler af lammemørbrad vendes med karry og tilsættes. Lad det stege ca. 5 min., og tilsæt så vand og den optøede spinat, der er skåret lidt ud. Lad retten simre ved svag varme, til kød og spinat er gennemvarmt.

Smag til med salt og peber og servér med ris og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11479 gange,
og udskrevet 247 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu