Indisk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i store stykker.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør en gang rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 minutter. Befri peberfrugterne for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker. Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små terninger. Bananen skæres i skiver og dryppes med citronsaft. Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10 minutter. Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i ca. 5 minutter og serveres meget varm. Hertil passer løse ris, mangochutney og ristet kokosmel. |
|
Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 571 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-01 14:33:11 denne opskrift stammer fra Alverdens lammespecialiteter, den er også rigtig god med oksekød Cheiron - 2007-01-18 14:18:20 Hvor i alle indien kommer den her ret fra? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne