Lam i karry 03
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i forholdsvis store terninger.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved, tilsæt salt, karry og chilipulver og lad det snurre sammen i 3 minutter under omrøring. Pres de pillede hvidløgsfed ud i gryden. Tilsæt laurbærblade og flåede tomater plus saften fra tomaterne. Riv skallen af citronen ok kom den revne citronskal i retten sammen med saften af den halve citron. Hæld så meget bouillon ved, at kødet er rigeligt dækket og lad det hele snurre for svag varme i 45 minutter. Hertil passer løse ris og mangochutney. |
|
Opskriften er vist 6634 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne